(Android) Simple Math - Learn Add \u0026 Subtract, Math Games kodovi povećavaju novčiće
Mar 13, 2022 2:34:40 GMT
Post by inorhormurou on Mar 13, 2022 2:34:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Simple Math - Learn Add \u0026 Subtract, Math Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Simple Math - Learn Add \u0026 Subtract, Math Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Simple Math - Learn Add \u0026 Subtract, Math Games 2022 version ▞▞▞
Ne prepoznaje koji su brojevi ispravno napisani. Pisao sam 3 inča za svog sina i stalno je dolazilo do 1 kao odgovora. Nije ni blizu. Onda dobijete krivo svaki odgovor zbog ovoga i nemate srca. Užasna igra.
Ne sviđa mi se ova igra
Veliko hvala ovoj aplikaciji
Ovo je privlačan i zabavan način vježbanja ili učenja matematike. Problemi leže u nedosljednostima u njihovim odgovorima na određenim razinama. 2 identična odgovora je 50/50 šansa za pogrešan odgovor jer su odgovori pogrešno označeni i pogrešno predstavljeni. Ako programeri žele napraviti izvrstan obrazovni proizvod, trebali bi popraviti ove vrlo frustrirajuće greške.
Jako dobar, moj sin od 8 godina jako uživa.
Beach Buggy Racing Versenyzés shco
Fantastično, ali kada će biti nove razine?
Uzbuđen
Sviđa mi se ova igra jer možete naučiti puno novih stvari! Također mi se sviđa ova aplikacija jer ima mnogo izazova koji zapravo nisu preteški ili laki
Izuzetno dobro, samo tako nastavite
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Mokomieji zzz
sretna mi matematika
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Edukacyjne muu
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Edukacyjne muu
Želim i ovu aplikaciju u igrici tamil 🥺💓
Super zgodna aplikacija mislim da trebate staviti novo ažuriranje Nadam se da će svi koji ovo čitaju preuzeti ovu aplikaciju, jednostavna je za dijete od 7 godina
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Educational fvu
Dobro, volim to
Vrlo dobro za studente i vrlo dobro za djecu svu malu djecu
🖕🖕 Jebi se
Najbolje
Ovo je jako loše
Užasno
Sviđa mi se aplikacija, ali ponekad ne razumijem dio sadržaja, a uz to nikad niste objasnili kako napraviti novi uhh kako se zove? matematika? Ne znam kako to objasniti, ali.. Stvarno mi je žao što sam uvrijedio vašu aplikaciju, ali već sam smislio kako napraviti taj dio, stvarno mi je žao, ali ne obazirite se na mene😅
Simple Math - Learn Add & Subtract, Math Games Opetus tffz
Vrlo je prikladan za mog dječaka. Način igre i lijep dizajn su mu privlačni. Najbolja besplatna aplikacija! Volim to
Rešetka za djecu
Jako lijepa igra
Jako lijepa aplikacija. To će povećavati kapacitet računanja ljudi iz dana u dan.
Dobra igra za djecu
naučio sam
Izvrsna aplikacija. Djeci daje priliku da razumiju matematiku
Dobra aplikacija za djecu
O moj Bože, ova igra, brate, želio bih novo ažuriranje jer već imam 9 godina pa molim te izvrši ažuriranje 2: štene je slatko, ali mi treba ovo - i × ovo da ugodim ÷ 3: rukopis je tako loš pa sam se prijavio je dobro za moj loš rukopis pa vas molim da to učinite
Dobro za malu djecu
Dobra igra
Hvala na informaciji
Matematika dobra igra
Stvarno mi se sviđa ... može pomoći mom 4-godišnjem sinu. Htio sam se složiti s ovom igrom jer sam upravo pročitao da je netko drugi rekao da daje pogrešne odgovore, ali ja ću zadržati svojih pet zvjezdica samo u slučaju da mi se sviđa, ali netko je rekao da su izvlačili pogrešne odgovore ne znam, ali sve je izgledalo u redu kada sam prvi put pokrenuo aplikaciju, ali ću zadržati svoje zvjezdice i zanemariti kritike jer je i ja i ja sve izgledalo u redu volim proučiti stvari prije nego samo ovu igru
Obožavam ovu aplikaciju jer mi sada može pomoći s mojom matematikom da je razumijem tako da ne moram stalno izvlačiti svoje matematičke probleme iz zarađenih 5 zvjezdica!
Hh
Odlično je i dobro
Zapravo je ova igra reekulirana jer je ovo domaća opća znanja pa sam zadržao 1 zvjezdicu
Sviđa mi se ova igra jer je zabavna😆😆
to je dobra igra za svako dijete možete poboljšati neki crtić za djecu....😃 ohh morate probati ovu igruee sviđa mi se ittttt ovo je najbolja matematička igra koju sam ikada vidio.....
dobro
Aplikasi ini sangat menyenangkan, Ayo di Download ini sangat! Berguna..
Lakše ovo je za djecu koja su na razrednoj igri Ja sam u jednom
Pomaže mi puno!Ova aplikacija je super👍🏻
Stvarno dobra aplikacija za mog nećaka da uči matematiku.
stvarno izvanredna aplikacija s kojom sam učio na testu iz matematike